perjantai 25. helmikuuta 2011

Kukkia ja karkkeja häihin

Puhuinkin jo aimmin ajatuksistani, että häihin voisi tuoda kukkaset ruukuissa. Kävin viime viikolla ruokakaupassa ja satuin törmäämään alennuksessa olleisiin vaaleanpunaisiin ja mustiin kukkaruukkuihin. No, pitihän ne nyt ostaa pois kierimästä! :D

En ole täysin tyytyväinen vaaleanpunaisten ruukkujen väriin, ne saisivat olla enemmän pinkit. Mutta ruukuille on käyttöä muutenkin, niin ei mene ostos kuitenkaan hukkaan. Tämmöisiä ne ovat:


Keittiön lattia sattui olemaan siistein kohta taloa :D

Olen lisäksi metsästänyt erilaisia nettikauppoja, mistä saisi ostettua karkkibuffetin karkit. Mahtaakohan jollain olla vinkkiä, miten niiden karkkien kanssa kannattaa toimia? Kun jos ne ostaa nyt jo, niin nehän ovat koppuraisia puolen vuoden päästä. Kai niiden hankinta pitää jättää melko viime tippaan. Onko joku tilannut karkkeja joskus nettikaupasta? Löysin pari vaihtoehtoa:

Sitten olen lisäksi ihaillut tällaista "baariverkkokauppaa". Ajattelin, jos täältä voisi tilata häihin laseihin jotakin koristusta. Ihmiset saisivat sitten itse tyrkätä kuppiinsa haluamansa remeleen. http://www.labetto.fi/ Ongelmana tuossa on vaan se, että pitää ostaa hirmu suurissa erissä. Mahtaisikohan jostain saada pienempiä eriä? Tarvitseekin varmaan käydä Tiimarissa kurkkaamassa, millainen valikoima siellä nykyään on. 

Jos halua käyttää mukeissa pitkiä tikkuja koristeina, niin mukien täytyy varmaan olla aika korkeita. Täytyy selvitellä, millaisia vaihtoehtoja olisi tarjolla. Voi olla, että idea pitää haudata samoin tein :)

1 kommentti:

  1. Meille tulee myös karkkibuffet ja itse olen ainakin ajatellut, että karkit hankitaan vasta ihan häitä edeltävällä viikolla, mutta verkkokauppa ei ole ollenkaan huono idea. Kannattaa myös katsoa Anttilan/Elloksen tai vastaavan verkkomyynti sekä sitten erilaiset tehtaanmyymälät ja tukut, jos mahdollista! Hintoja on hyvä alkaa jo ajoissa vertailemaan niin tietää mistä kannattaa karkit hankkia.

    Tsemppiä suunnitteluun, hyvältä vaikuttaa!

    ps. Ihanalta näyttää tuo teidän juhlapaikka, todella tunnelmallinen :)

    VastaaPoista