sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Hääkutsut

Hääkutsut tuli askarreltua viikko sitten ja suurin osa on saatu jo postiin. Osasta vielä puuttui osoitteet, joten ne jäi selvityksen ajaksi vielä kotosalle. Kutsut askarreltiin kera kaason ja tässä vähän kuvasatoa korteista.Kuten kuvista näkyy, kutsuja tuli paljon erilaisia. Allekirjoittaneen ja Kaason keskittymiskyky ei ole maailman parasta luokkaa, joten samanlaisia kutsuja ei jaksa askarrella kovinkaan monta :) Kutsuja oli kaiken kaikkiaan ainakin 20 eri sorttia ja yhteensä kutsuja lähetettiin noin 50. Kutsuvieraslistalla on suurin piirtein 125 henkilöä ja 80 henkilöön tähdätään, joten saa nähdä miten käy :D

Oli kyllä kiva, että kutsuja oli erilaisia, koska nyt pystyi lähettämään ihmisille kutsuja sen perusteella, minkälaisesta tyylistä he pitävät. Esimerkiksi mustia kutsuja ei lähetelty tädeille, äideille eikä isoäideille, mutta kavereille ne taas olivat ihan rock.

Kutsuihin meni yhteensä rahaa noin 100 euroa, sisältäen korttiaskartelutarpeet, kirjekuoret ja postimerkit noin 50 kutsuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti