sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Hääkukista, sulhasen puvusta ja häiden tarjoilusta

Hääkukat

Kukkaruukkuideaani tuli pieni takapakki, kun hääjuhlapaikan emäntä huomautti, että ruokapöydillä ei saa olla mitään, missä on multaa. Noh, ideointikierros uusiksi ja mietintähattu päähän. Kaverini, joka meni naimisiin jo vuonna 2008 tarjosi käyttöön pieniä maljakoita, joita heiltä jäi häistä. Maljakoita on yhteensä 10, joten siitä saa osaan pöydistä kukkakoristeet. Taistelen vielä kahden välillä: tulisiko pieniin maljakoihin ruusuja vai yksi gerbera jokaiseen maljakkoon. Olen suuri gerberoiden ystävä, joten taidan kallistua sen suunnalle :) Pöytiä tulee kuitenkin olemaan yhteensä ehkä noin 8-10, riippuen pöytien koosta, joten nämä kukkahärpäkkeet ei vielä riitä. Toinen asia on myös se, että onko hölmöä, jos eri pöydissä on erilaiset kukkalaitteet. No, ehkä tähänkin vielä jokin ratkaisu löydetään.

Kaasoille tulee ranteisiin kukkalaitteet ja itselleni haluan morsiuskimppuun todella vahvan pinkin värisiä ruusuja. Lisäksi kimppuun tulee koristukset, jotka pysyvät toistaiseksi salassa :) Sulhaselle ja best manille ei tule viehettä, koska heillä on sotilaspuvut. Noutopöytään pitää varmaan hankkia yksi vähän isompi kukkalaite.

Sulhasen puku

Sulhanen ehti hankkia pukunsa jo ennen minua ja pääsi kyllä luvattoman helpolla :) Koska kyseessä on sotilaspuku, hän kävi vain sovittamassa pukua jossain paikassa X ja tilasi puvun netistä. Positiivista, että sulhanen suhtautuu asiaan tarpeeksi vakavasti ja hankki pukunsa jo hyvissä ajoin. Sovituspaikassa olivatkin sanoneet, että yleensä sulhaset tulevat sovitukseen parin viikon varoitusajalla, jolloin tuppaa olla jo vähän liian myöhäistä.

Tämänkin tyyppistä kakkua
juhlapaikan emäntä ehdotti,
mutta skippasimme sen idean :)
Kuva Flickristä

Häiden tarjoilu

Kävimme juhlapaikalla jo joskus huhtikuussa sopimassa tarjoilusta. Meille tulee häihin melko perinteinen noutopöytä, jossa tosin on melkoisen paljon erilaisia salaatteja. Namskis, maiskis! Hääkakuksi tulee sellainen juustokakun tyyppinen tuorejuustokakku. Namskis, maiskis sillekin! :) Yöpalasta emme ole vielä sopineet, kun pitää ensin miettiä kuinka pitkän kaavan mukaan tässä aiotaan juhlia.

1 kommentti:

  1. Oletteko jo valinneet kuvaajan?
    Kannattaa tutustua www.apertuuri.net

    Terkuin Helena

    VastaaPoista