sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Häiden teema

Häillä täytyy tietenkin olla jokin teema, jotta juhlien järjestäminen olisi tuhat kertaa helpompaa. Tai näin minä ainakin kuvittelen. Teema on toistaiseksi vielä hieman avoin, mutta värimaailma tulee olemaan mustaa, pinkkiä ja tietenkin enimmäkseen valkoista.

Haluaisin esimerkiksi hääpuvun olevan täysin valkoinen, mutta saa nyt nähdä, mitä siitä vielä tulee.
Mustaa ja pinkkiä tulisi sitten tehosteeksi esim. valkoisten pöytäliinojen päälle kaitaliinoina ja pinkki näkyisin tietenkin myös kukkasissa. Värit voisivat sitten toistua kylteissä juhlapaikalle, kutsuissa yms.

Pink roses

Haluaisin teemaan mukaan myös valokuvat. Näin noin kuukausi sitten jonkun toisen suomalaisen hääbloggajaan blogissa idean valokuvista, joita voisi käyttää pöytien koristeena. Tuossa blogissa niistä oli tehty pöytien numerolaput istumajärjestystä osoittamaan. Minä haluaisin kuvia vain koristeeksi, esimerkiksi jokaiseen pöytään kukkasten lisäksi yksi minun ja sulhasen yhteinen kuva kehyksissä. Kehykset voisi sitten olla mustan, pinkin ja valkoisen värisiä.

Häistämme tulee varmaankin melko isot eli uskoisin vieraita tulevan maximissaan sata, mutta todennäköisesti vain noin 80. Tai en tiedä luetaanko tällaiset häät isoiksi, koska huomattavasti suuremmissakin on tullut käytyä. Vieraslista on vielä hieman vaiheessa, samoin budjetti.

Jos vieraita olisi esim. 80 ja pöytiin mahtuisi keskimäärin 10 ihmistä, niin valokuvia ja kehyksiä tulisi pöytiin noin 8. Siihen ei varmaan vielä kenenkään talous kaadu, joten idea lienee toteutuskelpoinen. Valokuvia voisi olla juhlapaikalla muutenkin. Esimerkiksi häiden järjestelystä, polttareista yms.


(Tässä kun lueskelen omaa tekstiäni, tulee ihan sellainen olo, etten olisi ikinä ollut järjestelemässä häitä. Mutta trust me, olen minä :) Yhdet jos toisetkin häät on nähty ja järjestetty, joten kokemusta juhlista kyllä riittää. Kirjoittelen tässä blogissa kuitenkin juuri sitä mitä mieleen milloinkin sattuu ja pahoittelen, jos kirjoituksen laatu on välillä mitä sattuu. Pidän blogia samalla omana muistilistanani, jottei ideat jää unholaan muiden kiireiden keskellä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti