lauantai 22. tammikuuta 2011

Tervetuloa lukemaan jälleen kerran yhtä uutta hääblogia!

En eroa muista morsiamista juuri nimeksikään, minunkin on pakko päästä kertomaan ideoistani koko maailmalle. Koska ideat ovat enimmäkseen peräisin muiden blogeista, olisi tämänkin varmasti voinut jättää kirjoittamatta. Vaan enpä jätä! Minäkin haluan kertoa koko maailmalle, että minä olen rakastunut ja minäkin saan unelmieni häät. Ja mikä parasta: unelmieni sulhasen! <3

Puran tähän blogiin ideoitani ja turhautumisiani häiden tiimoilta. Häät tulevat olemaan loppukesästä/alkusyksystä 2011. Päivä oli jo kertaalleen päätetty, mutta etsiessämme juhlatilaa, tuli eteen tilanne, jonka vuoksi saatamme joutua muuttamaan päivää. Mutta ei sen päivän niin väliä, kunhan naimisiin päästään!

Kuva Lucid Nightmare


Häitä tullaan viettämään jossakin päin Vakka-Suomea. Edes kirkkoa emme ole vielä varanneet, joten pääsette melko alusta asti seuraamaan häidemme järjestelyjä. Otan asiat yleensä rennosti, joskus vähän turhankin rennosti, ja tästä johtuen häidenkin suhteen kaikki on vielä tekemättä vaikka häihin on enää 7 kuukautta. Fanaattisimmat morsiamet kauhistelkoot! Häitä on aivan turha stressata vuosia etukäteen, hyvät niistä näinkin tulee.

Tällä pessimistiselle alkupuheella toivotan nyt teidät kaikki tervetulleiksi lukemaan meidän hääblogia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti